Muzikale hoogdagen voor De Eendracht

Onze fanfare kan weer terugblikken op een meer dan geslaagd Pinksterweekend. De internationale taptoe en mars- en showwedstrijden stonden weer op het programma en daar is de Eendracht als trouwe deelnemer graag bij.

Zondagmiddag stond de drumband klaar aan de startstreep voor hun deelname aan de wedstrijden. Met een uitslag van 84,30% behaalden zij een mooie eerste prijs! Traditiegetrouw nam de fanfare samen met de drumband later die dag ook deel aan de wedstrijden. Met een score van 89,00% behaalden ook zij een eerste prijs en dragen zij voor de komende twee jaar weer de titel ‘Kampioen der Lage Landen’!

Onder het motto ‘muziek kent geen grenzen’ vond zondagavond de verbroederingsavond plaats, waar de fanfare nogmaals het beste van zichzelf gaf voor een concert. Twee zangeressen uit eigen huis namen het publiek vanaf de eerste noot mee op sleeptouw en zo werd ‘gemütlichkeit’ troef.

Dankzij de belangeloze inzet van zowel alle deelnemers als het gouden trio, bestaande uit instructeur Domien Poelmans, dirigent Raf Janssen en tambour-maître Lynn Renckens, die de intense voorbereidingen en de leiding van de vele repetities voor hun rekening nemen, maken dat de Eendracht terecht fier kan terugblikken op een druk maar succesvol weekend.

64ba53f2-0a3c-4931-a461-37c64796e7cf_201620160515_0958