Un Rondje Hamét

Elk jaar kleurt de Kon. Fanfare de straten van Hamont-Lo rood en vult ze met muziek. Ook dit jaar was dit niet anders. Of toch?

Naar aanleiding van het jubileumjaar werden er geen wandelconcerten gegeven, maar waren er zeven pleinconcerten op diverse locaties in Hamont.

Het was een lange dag voor ons. Hier volgt een kort overzicht:
We begonnen om kwart over tien met ons eerste pleinconcert op De Schijf. Hier werden dan ook de eerste belangstellende gezichten ontmoet, zelfs de zon kwam ons aanmoedigen met een lach.
De toon was gezet en er volgden nog twee concerten (Rode Kruisstraat, Posthoorn), alvorens we konden genieten van een heerlijke picknick in het zonnetje. Helemaal opgeladen vervolgden we de concerten met het plein op de hoek van de Ruiterstraat en de Vloedstraat. Hierna gingen we naar de kruising van de Kapelstraat en de Nieuwstraat.

Als voorlaatste werden we weer hartelijk ontvangen op het bejaardentehuis. Hier konden de inwoners genieten van de klanken van onze Fanfare. Om de dag af te ronden, gaven we nog een laatste concert aan het Heilige Hartkapel.

Moe maar voldaan keerden we terug naar het lokaal om nog wat na te praten over deze mooie muzikale dag.

Wij hebben er van genoten.
Hopelijk u ook!

Dank aan het bestuur voor de goede organisatie.